Antea Group Bestaat 70 Jaar! Jubileumfeest op zaterdag 25 juni 2022

GBIdag 2022 | ANTEA GROUP BESTAAT 70 JAAR!

Geachte relatie,

U staat op het punt om u aan te melden voor de jaarlijkse GBIdag op donderdag 23 juni 2022 in Madurodam. Het programma start om 10:00 uur. De ochtend staat helemaal in het teken van het GBI Beheersysteem met de nieuwste ontwikkelingen in de software voor het beheer van de leefomgeving.

We vervolgen de dag in Madurodam met de jubileumbijeenkomst ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van Antea Group. Gedurende deze middag zullen de thema’s duurzaamheid en innovatie van alle kanten belicht worden. Tijdens de interactieve en inspirerende “Future Brain Sessies” komen diverse sprekers vanuit het bedrijfsleven, overheid en de praktijk aan bod. Ook zal GBI en het gebruik in een aantal sessies die middag aandacht krijgen.

Deze middag kunt u kijken, luisteren, ervaren én doen. Wij zijn daarbij ook benieuwd naar uw ervaring en expertise en hopen samen met onze relaties uit onder andere het bedrijfsleven, de overheid en kennisinstituten bij te dragen aan het delen van kennis en opdoen van inspiratie.

Klik hier om uw aanmelding voor de GBIdag te bevestigen. Aansluitend kunt u zich ook aanmelden voor de jubileumbijeenkomst van Antea Group.

GBI

Programma - GBI dag & Jubileumbijeenkomst

Het programma op donderdag 23 juni ziet er als volgt uit:

09:30 uur

Inloop & ontvangst bij Madurodam

In deze miniatuurstad zijn projecten te zien die wij samen met u realiseren, beheren en onderhouden. Hiermee houden wij Nederland mooi en in alle opzichten toegankelijk.
GBI
10:00 uur

Welkomstwoord & aftrap

Opening door Bas Boonstra (Adviesgroepmanager GBI) en Berto Smit (Bestuursadviseur van de Gebruikersvereniging Antea Group).
GBI
10:15 uur

GBI, de Future is Now!

We nemen u mee in de huidige functionaliteiten van GBI. We laten zien hoe GBI helpt bij de opgaven nu én in de toekomst. Daarnaast vertellen wij graag over de kansen en plannen richting de toekomst.
GBI
10:50 uur

Opwarmen voor de parallelsessies en aankondiging van de GVAG Award

GBI
11:00 uur

Parallelsessies GBI Experience

Vooruitlopend op de middag nemen we u mee langs actuele onderwerpen en functionaliteiten van GBI, beheer en data, met inspirerende GBI klantcases, sessies en een GBI proeverij.
GBI
12:15 uur

Uitreiking GBI Award door GVAG

Welke gemeente maakt optimaal gebruik van GBI en is een voorbeeld voor andere gemeenten? Wie is fan van beheer en verdient dit jaar deze Award?
GBI
12:30 uur

Lunch

GBI
13:15 uur

Algemene Ledenvergadering GVAG

Voor het eerst sinds twee jaar kunnen we ook weer in levenden lijve deelnemen aan de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Met uiteraard de jaarplannen en financiële verantwoording.
GBI
13:45 uur

Afsluiting van het GBI ochtendprogramma en vervolg relatiemiddag

In de middag houden wij Madurodam exclusief tot onze beschikking en bieden we na een feestelijke aftrap in het kader van ons jubileum een veelheid aan Future Brain Sessies aan en inspirerende sprekers. Tijdens de interactieve sessies komen diverse sprekers vanuit het bedrijfsleven, overheid en de praktijk aan bod om actuele thema’s te belichten. Uiteraard zal GBI hiertussen niet ontbreken.
GBI
14:15 uur

Feestelijke opening van de jubileumbijeenkomst van Antea Group

Centraal in het park beleven we gezamenlijk de aftrap van deze middag.
14:30 uur

Aanvang Future Brain Sessies

Inspiratie en interactie! Tijdens de Future Brain Sessies praten specialisten vanuit het bedrijfsleven, de overheid en de praktijk ons bij over innovatie, duurzaamheid en andere relevante thema’s. Hierbij zijn uw expertise en ervaringen op deze gebieden zeer gewaardeerde aanvullingen.
16:00 uur

Wrap-up

Wij eindigen de middag met een inspirerende afsluiting waarin we reflecteren op de besproken thema’s samen met Daan Roosegaarde en Adjiedj Bakas.
16:45 uur

Aanvang borrel

Er is gelegenheid om te netwerken en relaties te spreken.
17:30 uur

Einde jubileumbijeenkomst van Antea Group

Registratie

Geachte relatie,
Leuk dat u naar de GBIdag wilt komen.
Via deze link kunt u zich aanmelden voor de GBIdag

Sprekers

©Studio Roosegaarde

Daan Roosegaarde

Kunstenaar en oprichter van Studio Roosegaarde dat projecten ontwikkelt die technologie en kunst samenbrengen in stedelijke omgevingen. Sommige werken van Studio Roosegaarde worden beschreven als "meeslepend" en "interactief", omdat ze de omgeving van de bezoekers veranderen als reactie op het gedrag van die bezoekers. Andere werken zijn bedoeld om het milieubewustzijn te vergroten en een esthetische dimensie toe te voegen i.s.m. technische oplossingen voor milieu- en klimaatprobleem.

Avi Goodall

Adjiedj Bakas

Een veelgeprezen trendwatcher, auteur en spreker. Hij onderzoekt financiële, sociale, culturele, economische en technologische trends. Adjiedj Bakas 'doet' in toekomst. Maar de meeste mensen willen geen toekomst. Die willen dat hun leven de komende dertig jaar rustig voortkabbelt. Maar dat gaat niet gebeuren. De komende 50 jaar verandert er meer dan de afgelopen 500 jaar veranderd is.

Marco Verhoef

Marco Verhoef

Marco Verhoef studeerde natuurkunde en meteorologie aan de Universiteit van Utrecht. U kent hem waarschijnlijk van het NOS-journaal, waar hij sinds 2004 het weer presenteert. Hij is een gepassioneerd meteoroloog. Aan hem zullen we vandaag niet vragen naar het weer voor morgen, maar juist naar een prognose op de langere termijn. Wat zijn de klimatologische veranderingen die ons staan te wachten en in welk tempo vinden deze plaats? Wat zijn de consequenties daarvan? Hoe kunnen wij daarop anticiperen? De bijzondere expertise van Marco Verhoef geeft een zeer interessante blik op de toekomst.

Suze Gehem

Suze Gehem

Suze richtte De Groene Grachten op samen met Wubbo Ockels, met de missie: “Als een eeuwenoud grachtenpand duurzaam kan worden, dan kan het overal!”. Haar eerste project was het succesvol verduurzamen van een rij van zes grachtenpanden. Inmiddels werkt ze met haar team aan het verduurzamen van historische panden in binnen- en buitenland. Ze werkt met haar team aan gebiedsgerichte aanpakken zoals de verduurzaming van 45 panden op de Zaanse Schans en het Paleis Soestdijk.

Tanja Lendzion

Tanja Lendzion

Sinds 1 augustus 2020 is Tanja Lendzion CEO van Antea Group Nederland. Het pragmatisme en het ondernemerschap dat Antea Group kenmerken, zit in haar DNA. Zij staat voor het creëren van een positieve impact voor toekomstige generaties door zelfbewust om te gaan met resources en door onze klanten te voorzien van duurzame oplossingen. Antea Group neemt daarin graag zelf het voortouw. Tanja Lendzion praat u graag bij over het hoe en waarom van Antea Group's aankoop van een bos in Brabant, over Antea Group's rijdende escaperoom en uiteraard over Antea Group's voortdurende drive en ambitie om voorop te lopen op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

Fan van Beheer

Bas Boonstra

Bas Boonstra, productmanager GBI is Fan van Beheer. Het beheervak verandert, net zoals de wereld om ons heen. Alle grote opgaven komen samen in onze bestaande leefomgeving: klimaat, gezondheid, veiligheid, duurzaamheid, circulair, beleving, woningbouw, vervangingsopgaven en assetbeheer. Dat stelt andere eisen aan een beheersysteem als GBI. Daarom ontwikkelden we GBI World, hét smart asset platform voor de beheeropgaven; nu en in de toekomst. Met datagedreven oplossingen en innovatieve software dragen we als Antea Group bij aan een openbare ruimte die prettig is om in te leven. Samen met onze gebruikers en partners zorgen we met GBI voor het beste en meest duurzame beheersysteem voor de openbare ruimte. Zo dragen wij nu en in de toekomst bij aan een aantrekkelijke leefomgeving waar mensen willen wonen, werken, ontspannen en ontmoeten. Hoor er alles over op de GBIdag!

FAQ

Hoe wijzig ik mijn registratiegegevens?

Via de button 'Wijziging doorgeven' op de homepage kunt u uw registratie aanpassen.

Is het mogelijk dat mijn collega gebruik maakt van mijn uitnodiging?

Stuur hiervoor een e-mail naar GBIdag@anteagroup.nl. Vermeld hierin de naam en het e-mailadres. Hij/zij ontvangt dan een persoonlijk uitnodiging.

Wanneer krijg ik mijn toegangsticket?

Eén week voor aanvang van de jubileumbijeenkomst ontvangt u via de mail uw toegangsticket.

Heeft u een andere vraag?

Voor andere vragen kunt u mailen naar info@70jaaranteagroup.nl